Kyrkserien nr. 3 år 2021. Hammarskog 27,4km

Hammarskog bjöd på strålande sol och fina sommarförhållande och bra uppslutning på 85st deltagare. Bansträckningen var 2varv på UVK-rullens bana.
Ganska flackbana med endast 250 höjdmeter. Stämningen var på topp bland deltagarna. Vi var 3st från SRK som ställde upp: Peter Triumf, Magnus Hedbys och jag själv Petter Malmborg.
Banan går som bekant på fina vägar i ett öppet landskap där vinden gör sig lätt påmind på vissa sträckor.
Loppet började bra för min del kände att det rullade på bra första biten, fick en liten svacka när dagens två kom och åkte förbi mig men reparerade det snabbt när jag kom ifatt åkare framför mig.
Alla vi tre från SRK gjorde bra lopp och fick njuta av fin åkning i det bergiga Uppsala😉.

Peter och Petter

Topp 3 i H21 27,4km

1:a plats            Jonathan Hedbys                       Storvreta IK                                  1:02:43

2:a plats            Ulf Nordström                             Östervala IF                                  1:04:02

3:e plats            Marcus Look                                XC Sthlm Ski club                        1:04:08

Topp 3 i D21 27,4km

1:a plats            Therese Nordlund Arnlund    Västerås XC Ski                            1:16:07

2:a plats            Camilla Johansson                     Västerås XC Ski                            1:17:44

3:e plats            Jenni Ehn Gårdhage                  Team Pumpen SK                       1:19:20