SRK goes Gotland

Semestern startades upp på bästa sätt med rullskidtävling på Gotland…..någon vecka innan team Lindblom skulle semestra så snappade vi upp att det var en träningstävling i Lickershamn. Vi visste att några andra i klubben också huserade på ön så infon spreds snabbt vidare.

Så lördag morgon hade vi samlat ett gäng så startfältet bestod till snudd hälften av startfältet, det var ju iofs inte mer än 15 startande i denna utomordentligt trevligt arrangerande tävling. Bara att få åka höskrinda bakom traktor vart ju en trevlig upplevelse då vi transporterades till starten…..och vilka var vi från klubben?!?!

Lindblom (Tommie, Tina, Fredrik och Frida)

fick sällskap av Marie Fordal och Peter Jonsson … så väl framme vid start så gick startskottet. Man fick välja 14 km eller 26 km och efter att stakat uppför backen från Lickershamn så gick bananerna på platta rundturer i den Gotlänska naturen på fina vägar till stor del.

Arrangörerna hade ungefär lika många funktionärer som åkare gjorde att det vart en trevlig upplevelse och man hittade utan problem i svängarna på banan och man fick gott om drickalagning.

Resultaten var som vanligt att våra damer gjorde bäst ifrån sig. Det var riktigt bra klass på toppåkarna på herrsidan.

efter loppet bjöds det på grillade hamburgare och kaffe med kaka, har nog aldrig åkt något trevligare lopp. Dessutom vann alla ägg som pris.

Nästa år körs loppet igen, håll utkik efter Lickershamnsrullen. Grymt trevligt !!!!!

//Tommie

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar