Hemmaläger 1-3 okt. i teknikkaos

Teknikträning var på schemat med filmning och personlig återkoppling. Visst så långt var det tydligt och bra… men det slutade i att vi fick kämpa mot mörker och en upp och nedvänd återkoppling. Men för att lyfta teknikstrulet så var det väldigt roligt med stor uppslutning och förvånande bra utveckling på så kort tid och en härlig stämning.

Fredag kväll stakning med och filmning i mörker på Gubbängens IP pga att de aldrig tände lamporna gjorde att det kunde slutat i katastrof … men jäklar även i kompakt mörker går det att träna.

Förutsättningarna vart såklart mycket bättre på lördagen att få köra i dagsljus, här kördes teknikfokus med stakning … uppför och utför ….. det med filmning.

Detta skulle senare visas i ett något udda format upp och ned / på snedden när vi försökte visa det på projektorn på Fartsanäset … men Göran Hillgren löste det genom att riva ned den så den fick spinna runt på bordet för att vi skulle få se oss i horisontalläge. 🙂

Dag 3 Långpass till Nynäs:

Motvind sidvind …det stoppade inte ett tappert gäng som stakade 65 km till Nynäs …där vart det trevlig avslutning med lunch. Tur att det fanns rullskidparkering där också.

Här lite filmer från lördagen :

1 trackback/pingback

  1. black jack on line

Lämna ett svar