Kraften i det ideella (nu med fler bilder)

I åtta veckor har våra tränare och ett 10-tal medlemmar engagerat sig i våra 45 nybörjare.

Vi har fått rapporter om stora framgångar och många skratt, vilket värmer hjärtat på en ordförande.
Förra året tog vi beslutet att aktivt verka för att bredda klubben och idén om en nybörjarkurs började ta form. Nu händer den och med sprudlande ideell kraft.

Filosofin i vår klubb är att hålla en låg avgift för att många ska vilja vara med och träna med oss. Vi sätter tillit till den ideella kraften för våra aktiviteter, precis som de flesta andra föreningar. Själv är jag uppvuxen i en idrottsfamilj där vi haft den ideella verksamheten som en del i vår vardag. Vad är det då som är så magiskt med den ideella kraften i föreningsverksamheten? För min del, och många med mig, är det intresset för en idrott, glädjen att få umgås och hjälpa andra i sitt idrottande.

Jag vill på detta sätt rikta ett STORT TACK till Tommy, Stefan, Erik, Sanna, Anna, Petter, Mattias, Yngve, Fredrik, Hannes och Tom för att ni så helhjärtat ställt upp för våra nybörjare och bevisat kraften i det ideella.

Åsa Degermark
Ordförande

PS. I höst arrangerar klubben Gålörullen. Genom att arrangera den tävlingen får vi ekonomi att sponsra läger och annan verksamhet. Då ser jag fram emot fler ideella stjärnor som vill hjälpa till.  

Nedan några bilder från nybörjarpassen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar