Kyrkserien 6 Uppsala – En härlig trippel och en seger

En helt ny bana fick vi bekanta oss med och iom att det var 3 varv som gällde så lärde man sig raskt var det var tungt att köra i motvind och var man hade vinden i ryggen.

 

Startfältet var lite mindre än det brukar men fullt förståligt då UVKrullen gick i lördags och denna tävling redan hade start 18:00 för att slippa mörkret som nu kommer tidigare och tidigare. Ändå var det ett stort gäng som stod på startlinjen och när vi släppte på i tät så vart det snabbt ett långt led med luckor som växte.

 

En tätklunga bildades med mig, Anders och Micke och David Ekstedt från Uppsala vi hängde ihop straxt intill första varvningen där Anders starkt ryckte ifrån oss. Försökte täta men stumnade och fick sen glad/överraskad se att Micke även kört ifrån David och kom upp i rygg på mig.

Vi försökte teamköra för att minska avståndet till Anders men han var stark och kunde defilera in i mål. Micke och jag fick en härlig duell där jag de sista km försökte rycka Micke 3 ggr men han kom åter hela tiden … men sista rycket vart det en lucka som ändå höll in till mål men det var på håret J

 

Lite dramatiskt under loppet var det när vi mötte en traktor som var lika bred som vägen …men vi kunde på led ta oss förbi vid sidan om.

 

Skoj att vi tog hem platserna 1,2 och 3

 

Även på damsidan gjorde Helena ett lopp som hon var nöjd med, hon kunde köra ifrån damklungan som jagade henne, kul med bra känsla igen tyckte Helena.

Förutom medaljplatserna gjordes bra prestation, kul att se Stefan åter på tävlingsarenan.

 

Bra tryck i publiken också … påhejade av Samuel med team som ackompanjerade med vuvuzelas….det kan inte bli bättre.

 

Och go-fikat efter går inte av hackor.

 

 

Nu återstår att se om detta resultat speglar hur pallen för vårt KM skall se ut om 1,5 vecka.

Resultat

//Tommie

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar