Lägerdags

Nu är det dags att anmäla sig till klubbens läger i Mora och till vårt läger med bröderna Tynell i Falun.

 

MORA 12–15 maj:

Varmt välkomna till Mora 12-15 maj för en rolig, vacker och omväxlande träningshelg med Christian Minatti och elever från Mora Folkhögskolas skidlinje. Ni bor på skolan i enklare logi och maten är delvis på skolan och delvis på restaurang i Mora. Allt detta för 2500 kr, då ingår bastu med kanske årets första dopp för de som önskar. Vi kör ungefär samma koncept som i fjol då vi skickade hem ett gäng trötta, glada och inspirerade SRK:are på söndagen. Hoppas att ni och fler med er vill komma åter,

Rullskidor barmarksträning och styrka samt lite träningslära/träningsplanering av olika slag kommer att stå på programmet

/Mora folkhögskolas skidlinje genom Frida Börjesson, SRK:are i exil

 

FALUN 2–5 juni:

Vi har 15 platser och upplägget för lägret är att bröderna skall köra ett tufft läger med oss med inslag av träningsupplägg och teknikåterkoppling i form av videoanalyser och tänkvärd feedback när vi kör våra pass. Upplägg finns i utmailad powerpoint, där ni även finner kostnadsbilden för detta läger. Detta läger vänder sig till Er som tränar mycket och där Ni vill få nya nycklar till att utvecklas mer än vara våra egna tränarögon kan ge.

Så tveka inte alls att anmäla ditt intresse… Dvs det räcker att Du brinner för att utvecklas och vill vara med på en tuff och förhoppningsvis utvecklande helg.

Skulle intresset bli större än de 15 platser vi har, så får jag bedöma möjligheten att utöka platserna. Din definitiva anmälan skall vara mig tillhanda 17 april dvs senast söndag denna vecka, detta även om Du tidigare har skickat din intresseanmälan att Du önskat delta.

När plasterna är fyllda kommer jag skicka ut info när betalning skall vara gjord, till de som fått plats.

/Tommie Lindström

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar