Nybrorullen – flopp eller flipp

Tina Sanna och Fredrik och jag Tommie, åkte ned till Småland för att delta i nybrorullen som alltid har härlig inramning och publik. Härlig inkvartering hos Tinas föräldrar gjorde att vi var laddade på startlinjen även om Sanna som vanligt hade en hel del bestyr innan start som vanligt.

Vädret var denna gång galet bra och de 28 graderna gjorde att vi alla fick kämpa med värmen redan innan start. Väl iväg så kom vi alla iväg bra, men redan efter några kilometer vart jag framtryckt på stavarna men slutade illa då det just här vart trångt in mot cykelväg, slutade med en kullerbytta i gräskanteb och tappad kontakt med tätklungan.

Fredrik låg och drog med damsegrarinnan om vart annat och gjorde ett bra lopp tills ryvärr stavspetsen började lossna, efter att ha skruvat fast den igen så kunde han gå i mål något efter klungan han tidigare låg i.

Sanna låg bra till i början och låg inte långt bak tjejen som hon förra året krigade med, men hon fick erfara värmen till slut tog musten ur henne och gick in i mål på en fjärdeplats.

Själv kunde jag jaga vidare efter kullerbyttan och ta mig i mål som 2:a i H50 och 10:a totalt i loppet, vilket ledde till att jag seedade upp mig till startled 1 till Vasan.

Resultat

https://skidresultat.se/?cat=comp&id=4504&a1=res&a2=-1

Trevlig helg i Småland vart det.

//Tommie

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar