TjejVasan

Så har Vasaveckan dragit igång och visst är det härligt att få bänka sig framför TVn och följa våra tjejers framfart i spåren. Man fixar en god frukost och brygger en panna gott kaffe som kan avnjutas till det härligt vitt gnistrande och detta år meterdjupa snöfluff som inbäddat starten av det trettionde tjejvasalopp. Där någonstans när starten går slutar allt det lugna, man måste följa och kolla upp alla mellantider och placeringar som tjejerna levererar samtidigt som man följer damtäten på TVn.

Men Extra skoj att följa när alla av våra tjejer går i mål klart på den övre halvan av resultatlistan, det med Elin på en galet bra 40:e plats med Helena straxt efter på en 3:e plats i D50. Läser man vidare i resultaten så vart det väldigt jämt i kampen om 3:e platsen som Sanna tog hem i sekundstrid med Matilda.

Återkopplingem jag fått av tjejerna är att det idag var segt värre i spåren, nysnön och kylan vart som sandpapper under skidorna … ingen kände någon surf under skidorna … men lika för alla.

Något som vart skönt inför framtida lopp var att stavfästet fungerade helt okey med normaltrugor.

Nu laddar våra tjejer om inför Vasaloppet….då får någon annan ha koll på allas tider 😉

 

Puh

//Tommie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar