Vasaloppsveckan – Tjejvasan

Strålande sol, fina spår, glada miner och verkligen fina insatser.

Detta blir en återkoppling från TVsoffan och denna gång var det nästan som att vara där. Våra tjejer och klubb fick mycket tid i TV. Det var skoj att se Lena, Tina och Åsa hälsa till klubben innan de startade.

Vi hade många duktiga tjejer stående i första startledet bakom eliten. Helena, Amanda, Catherine, Johanna, Anne och visst är det kul att sätta spårning på våra åkare så man ha koll på hur det går för dem under loppet.

Jag har fått några rapporter om att det ändå var lite kärva spår, vilket var lite svårt att uppfatta från TVsoffan så att se vilka tider och snittfarter våra tjejer hade så är man mäkta imponerad.

Tittar man sen på resultatlistan ser man att ”Vi” eller rättare sagt Anne tagit ett mäktigt klassguld D65 superkul och Helena ett klass brons i D55 och jag hoppas att de jag inte pratat med är stolta över sina prestationer för det är vi i alla fall. Kul också att se våra ungdomar om man får säga så Catherine och Amanda som utvecklats fort vara långt fram.

Sen var det skoj att se Marika Rydell dyka upp i rutan också, hon som körde mycket rullskidor med oss hade istället för bra rull då, nu grymt glid.

//Tommie

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar