Kyrkserien 5 – Ett vägval – Kyrkserien blir det uppgradering till slott serien?

Vi börjar närma oss slutet av Kyrkserien och denna näst sista gång vart en lite annorlunda tävling på fler sätt. Istället att för att starta från en Kyrka startade vi denna gång från Wiks slott och skulle åka delar av Dalbyrundan, fast åt andra hållet.

Det började mindre bra då en långtradare spärrade starten så det vart trassel för oss och lokal busstrafik. Men efter liiite vänta kunde vi i alla fall starta hela gänget och det var som vanligt ett stort startfält.

Hur gick det då? Jo som klubb får vi säga att det gick väldigt bra då Elin vann på damsidan på ett övertygande sätt och hon hoppas på bästa mostånd då hon snart önskar möta Britta 😉 …kul att hon är i bra form igen efter skadan i vintras.

På herrsidan var det Stefan i klubben som tog en fin 3:e plats på herrsidan och det i en stor klungspurt in på upploppet. Något innan stora klungan var det Fredrik Ström (Bålsta) som vann loppet …så starkt av Stefan att knipa andraplatsen i en 10 manna klunga i spurt …. äntligen börjar Moralägret ge resultat. 🙂

Men det var också en tävling som fick en något annorlunda resultatlista då tätklungan körde av avtagsvägen före man skulle ha gjort. Det skreks tidigt att detta var fel väg i tätklungan… tror tom att vinnaren Fredrik skrev och efter ett tag vände och åkte rätt , men lika många som trodde vi var fel trodde också att de var rätt ….så klungan fortsatte fel i c.a 2 km innan skylten återvändsgränd dök upp. Snopet och lärorikt …. men skall ha koll på banan, som Roger också skulle satgt det är en del av tävlingen.

Så ingen kritik till arrangörerna – det var välskyltat – men intressant hur det kan bli när man bara hakar på. 🙂

Resultat:

http://www.racesplitter.com/races/9F6798901?fbclid=IwAR2sqmGnqtYHlQVrYxhn8mr4STOKnsR2jsHojSkwaRoN4dKMg_PYV_MQIZg

Som sagt en trevlig kväll och kul med nya namn i toppen.

//Tommie

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar